Antalya’da Gezilecek Yerler

Antalya’da Gezilecek Yerler

Türkiye'nin en popüler turizm merkezlerinden biri olan Antalya, her yıl dünyanın dört bir yanından milyonlarca ziyaretçiyi kendine çekmektedir. Çarpıcı doğal güzellikleri, zengin tarihi ve canlı kültürü, Antalya'yı Türkiye'ye seyahat eden herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer haline getirmektedir. Şehrin Akdeniz kıyısında, Toros Dağları ile çevrili konumu, onu güneşin, deniz sporlarının ve dağ maceralarının tadını çıkarmak için ideal bir yer haline getirmektedir.




Antalya, iyi korunmuş antik kalıntıları ve tarihi alanlarıyla Roma dönemine kadar uzanan zengin bir tarihe sahiptir. Şehir, Roma tiyatrosu, Hadrian Kapısı ve Perge antik kenti de dahil olmak üzere birçok antik esere ev sahipliği yapmaktadır. Ziyaretçiler ayrıca Türkiye'nin en büyük ve en etkileyici müzelerinden biri olan ve şehrin antik geçmişine ait eserlerin sergilendiği Antalya Müzesi'ni de ziyaret edebilirler.
İlginizi Çekebilir
  • Antalya Havalimanı Minibüs Kiralama Firması
    Side Filo Rent A Car │ Antalya Havalimanı Belek Lara Kundu Side Alanya da minibüs kiralama hizmeti veren firma. Kiraladığınız minibüsü otelinize teslim ediyoruz.
  • Belek Rent A Car
    Antalya, Belek ekonomik araba kiralama firması. Manuel ve Otomatik vites; araba ve minibüs kiralama. Belek'te Side Filo Rent A Car.
  • Antalya Rent A Car
    Araç kiralama şirketimiz, Antalya Havalimanı, Konyaaltı, Lara, Kundu ve Belek otelleri dahil olmak üzere Antalya'nın çeşitli yerlerine uygun fiyatlar ve uygun teslimat sunmaktadır.
  • Antalya Cabrio Araba Kiralama
    Antalya cabrio araba kiralama hizmetimizden; Antalya Şehir Merkezi, Antalya Havalimanı, Belek, Lara, Kundu, Konyaaltı, Side ve Alanya bölgelerinde faydalanın. Kiraladığınız cabrio arabayı adresinizden teslim alın. Şimdi bir rezervasyon oluşturabilirsiniz.
  • Side Araba Kiralama
    Antalya Side'de minibüs, cabrio, araba kiralama ve vip transfer hizmetleri. Konforlu ve güvenli seyahat için Side Filo Rent A Car & Private Transfer iletişime geçin!
Whatsapp Telefon
Verification: 47ad4ace441ce68f